Kilpi Zain-M Bunda

1 1494 299 Kč

Velikosti jsou uvedeny v EU číslování.

Pánská celorozepínací softshellová bunda Kilpi ZAIN-M je vhodná procyklistiku a běžecké lyžování. Kombinace několika materiálů, kteréjsou rozložené s ohledem na ergonomii a funkčnost, vytváří produktvhodný pro aktivní sportovce. Prodyšný membránový softshellový materiálSIBERIUM, použitý na předním dílu a v horní části rukávů, dělábundu odolnou vůči větru a zabraňuje úniku tělesného tepla. Hřejivýelastický mikrofleece na břiše, rukávech a bedrech vás zahřeje a pomáháodvádět přebytečnou vlhkost na povrch materiálu. Bunda ZAIN-M mápraktickou konstrukci 2 v 1 s odepínacími rukávy, takže ji můžetepoužít také jako vestu. Rukávy lehce uschováte do zadní tří komorovédělené kapsy. Navíc malá zipová kapsička je dobře přístupná ze strany.Lemy rukávů jsou zakončeny přiléhavou elastickou manžetou. Vysoký límecmá krytku brady. Síťované vsadky v bocích a v rukávech odlehčujíkonstrukci bundy a při vysoké intenzitě pohybu zajišťují mikroventilaci.Prodloužený zadní díl s protiskluzovým potiskem hřeje záda po celou dobujízdy. Výrazné reflexní prvky na zádech, ramenou a hlavním zipu jsoudobře viditelné ve tmě. Kilpi ZAIN-M máme v nabídce ve dvou barevnýchkombinacích.Model na fotografii: Velikost M, výška 178 cm, obvod hrudníku104 cm, obvod pasu 88 cm, obvod boků 111 cm.


92% POLYESTER

100% POLYESTER

8% ELASTANE

92% POLYESTER

3 zadní kapsy

Popis produktu
  • Typ: softshellová
  • Typ sportu: zimní, cyklistika
  • Specifikace: reflexní detaily
  • Vlastnosti materiálu: hřejivý, prodyšný
  • Model má na sobě velikost: M
  • Model měří: 178 cm
  • Materiál: 92% polyester, 8% elastan

Kód produktu: KILPI_SM0122KIDGN

Doprava

Ceny za doručení:

  Doprava Dobírka
GLS - doporučujeme 99 Kč 29 Kč
Zásilkovna 65 Kč 29 Kč
Česká pošta 99 Kč 29 Kč
PPL 99 Kč 29 Kč

 

 

 

 

Transparentní cena

Nejnižší cena za posledních 30 dní: 1 149 Kč

Cena mohla být nedávno snížena slevovým kódem. Chcete o takových akcích vědět jako první? Přihlaste se k mailovým novinkám (ve spodní části webu).

Dostupnost zboží

Informace o dostupnosti zboží uvádíme při výběru velikosti

30 DNÍ NA VRÁCENÍ

Zboží můžete bez udání důvodu vrátit a my vám vrátíme peníze. V případě vrácení celé objednávky vám pošleme i částku za poštovné, pokud bylo v původní objednávce hrazeno.

Zboží můžete vrátit do 30 dní bez udání důvodu.

Více o vrácení

Dotaz na zboží

Zajímají vás podrobnosti o tomto produktu? Napište nám.

Více od této značky

Nahoru